Täällä sitä ollaan! :)

Olen haaveillut omasta blogista jo monta kuukautta ja ihastellut toisten kauniita koteja ja kuvia. Kaipasin jotain mukavaa omaa tekemistä lapsenhoidon ja työn ohella. Katsotaan miten käy! Ja opinko yleensä käyttämään tätä! :) Tervetuloa blogikyläilylle! Toivottavasti saatte pian jotain katseltavaakin...

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Takaisin arkeen...





Tervehdys!

Pääsiäisen aika on ohi ja on aika palata arkeen. Pyhinä tapasimme mummuja ja vaaria sekä miehen perhettä. Suklaata syötiin urakalla! Anoppi jätti vielä laatikollisen mämmiä jääkaappiimme. Siitä pitäisi vielä selvitä! :)

En millään malttaisi kerätä vielä pääsiäisjuttuja pois...Enää hetki ja koittaa vappu. Sitä tyttömme odottaa jo innoissaan!

Aurinkoista viikkoa! Odotellaan niitä lämpimiä kevätpäiviä...

Tässä vielä muutama kuva kotimme pääsiäisestä.

-Tiina

1 kommentti:

  1. Ihana pääsiäiskoti teillä! :) Ei ehditty kahvittelemaan pääsiäisen tienoolla kuten viime vuonna! :) No, tuli niitä munia ja herkkuja muutenkin syötyä! :) Ihme kiirettä olevinaan... jotenkin aika loppui kun palasi töihin! Mutta koitetaan nähdä pian ja vierailla toistemme kevät kodeissa! :) Mukavaa viikonloppua teidän perheelle! P.S Onko sulla jo Google Analytics? Saa mielenkiintoista tietoa blogin kävijävirrasta! :)

    VastaaPoista