Täällä sitä ollaan! :)

Olen haaveillut omasta blogista jo monta kuukautta ja ihastellut toisten kauniita koteja ja kuvia. Kaipasin jotain mukavaa omaa tekemistä lapsenhoidon ja työn ohella. Katsotaan miten käy! Ja opinko yleensä käyttämään tätä! :) Tervetuloa blogikyläilylle! Toivottavasti saatte pian jotain katseltavaakin...

torstai 17. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen on ovella!

Heippa!

Kaikesta surusta ja muusta huolimatta, pääsiäinen on saapumassa myös meidän kotiimme.
Olin hukannut koristeet oikein lahjakkaasti! Onneksi löysin ne pari päivää sitten. Olin vain unohtanut, että olin sullonut ne muovikassiin vintihuoneeseen.
Pääsiäiskoristeista tulee vähän sama fiilis kuin joulukoristeista. Vuodessa ehtii unohtaa mitä kaikkea koristelaatikko pitikään sisällään ja jokainen vuosi tulee joku uusi juttu vanhojen joukkoon.
Lapset tietysti innostuivat koristeista kovasti. Pienempi saa kyllä nopeasti hajotettua kaikki, joten tiput ja muut ovat saaneet kyytiä! :)

Tykkään meidän keittiön lampusta. Siihen on kiva ripustaa koristeita vuodenajan mukaan.
Katkaisin koivusta muutaman oksan, mutta vielä eivät lehdet ole auenneet. Mulle ne silti menevät maljakossa ilman lehtiäkin. Pajunkissat jäivät tänä vuonna pois maljakosta.

Me saamme pääsiäisen pyhinä vierailla kaksilla lasten synttäreillä, syödä suklaata ja mämmiä sekä nähdä perhettä ja ystäviä. Toivottavasti saamme kaikki nauttia myös kauniista kevätsäästä.

Pienille on luvassa myös pääsiäismunakartta viikonloppuna. Täti toi kasan suklaamunia tänään, joten syödään ne nyt ensin pois.

Laitan tähän myös kuvan vanhasta yöpöydästä, jonka sain äitini mummolasta jo neljä vuotta sitten. Otettiin se jokin aika sitten pois varaston pölyistä ja tässä se nyt on! Raukkaparka oli jo polttojätekuormassa, josta sen hädissäni sain vielä pelastettua! :) Vähän kolhuinen se on, mutta tosi vanha ja nätti! Menee keittiön nurkassa.

Iloista pääsiäistä teille kaikille!
-Tiina







1 kommentti:

  1. Ihanan raikkaita kuvia!! Ja olen kyllä samaa mieltä tuon teidän keittiön lampusta. Se on mieletön!

    VastaaPoista