Täällä sitä ollaan! :)

Olen haaveillut omasta blogista jo monta kuukautta ja ihastellut toisten kauniita koteja ja kuvia. Kaipasin jotain mukavaa omaa tekemistä lapsenhoidon ja työn ohella. Katsotaan miten käy! Ja opinko yleensä käyttämään tätä! :) Tervetuloa blogikyläilylle! Toivottavasti saatte pian jotain katseltavaakin...

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Aika kuluu meillä hitaasti...

Täällä ollaan taas vihdoinkin ja vuosikin on ehtinyt jo vaihtua. Tammikuussa on riittänyt touhua tytön synttäreitä järjestellessä ja juhliessa. Uusi perheenjäsen on tulossa ja laskettuun aikaan on enää noin 10 päivää aikaa. Hui! Jokainen yö ja jokainen päivä sitä lähtöä sairaalaan odottaa. Taitaa mennä silti yli lasketun niin kuin tyttäremme kohdalla. Äiti alkaa vaan olla jo hiukan kärsimätön. Olotila on melko väsynyt ja paikkoja särkee. Mielestäni olen ihmeen hyvin jaksanut touhottaa esikoisen kanssa kaikenlaista. Ulkona on vaan tylsää, kun saa pelätä liukkaalla kaatumista ja tytön pulkkailut ottaa voimille.

Olisi ihanaa näyttää teille kaikkea suloista vauvatavaraa, mutta tämä vauva taitaa saada lähes kaiken käytettynä. ;) Olen yrittänyt pitää näppini erossa kaikesta ihanasta ja kalliista ja yrittänyt ajatella järkevästi. Vielä pitäisi muutamat vauvajutut laittaa valmiiksi ja pestä pyykkiä pois koreista. Pian ne toivottavasti täyttyvät rievuista ja bodyista ja 3-vuotiaamme likapyykistä! Ja sitähän riittää! :)
 

Aurinkoisia tammikuun päiviä!
Toivottaa Tiina






Tässä muutama kuva 3-v synttäreistämme sekä yksi masukuva. Ida toivoi Hertan maailmakakkua ja sellaisen sain tilattua taitavalta tuttavaltani! :)

3 kommenttia:

  1. Heippa!
    Voi ei!!! Onko H-hetki jo noin lähellä?! Aika tosiaan lentää siivillä!! Meidänkin piti nähdä vielä ennen synnytystä! Mahdetaanko ehtiä??
    Kivoja kuvia! :) Suloinen päivänsankari! Ihana huone ja ihanat tarjoilut! Kakkukin oli hyvää! :)
    Koita levätä ja jaksaa siellä viimeiset metrit! Ja jos suinkin jaksat treffata, ehdota jotain päivää! Terkkuja perheelle! Iso hali! T. Sanna

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä taitava kuvaaja! Kakun kuva oli kuin toisesta ulottuvuudesta verrattuna mun kuviin! :)
    Jaksamista lähipäiviin ja loppurutistukseen! Sunnuntaina voit katsoa mun blogista sen kastekakun ;)
    Terveisin Taru

    VastaaPoista
  3. Mä niin tykkään tuosta Idan huoneesta! Ihana huone ja ihanaakin ihanampi tyttö! Hienoa että saitte otettua noita masukuvia. :)

    VastaaPoista