Täällä sitä ollaan! :)

Olen haaveillut omasta blogista jo monta kuukautta ja ihastellut toisten kauniita koteja ja kuvia. Kaipasin jotain mukavaa omaa tekemistä lapsenhoidon ja työn ohella. Katsotaan miten käy! Ja opinko yleensä käyttämään tätä! :) Tervetuloa blogikyläilylle! Toivottavasti saatte pian jotain katseltavaakin...

tiistai 17. syyskuuta 2013

Syksyinen tervehdys!

Heippa!

Sain pienen hetken omaa aikaa, kun tyttö on kerhossa ja poju nukkuu vielä hetken. Tässä muutama kuva meidän syksyisestä kodista. Puiden lehdet on jo niin kauniita täällä. Tytön ikkunasta näkyy niin kaunis omenapuu. Se on kuin taulu ikkunan kehyksissä! :)


Hassua, kun nuo omenapuut ovat jo noin suuria. Muistan, kun ne istutettiin. Olin ehkä 10 tai 11-vuotias. Äiti sanoi, ettei niistä tule omenia vielä pitkään aikaan ja mua harmitti. Ajattelin, että niiden kasvamisessa menee ikuisuus! En olisi silloin uskonut, että oma tyttöni katselisi tuota puuta ja saisi maistaa sen omenia. :)



Löysin kesäretkellä Home Berrystä nämä suloiset kärpässieni-koristeet. Ihania syksyjuttuja! Yksi kylläkin tipahti pöydälle jo ja meni niin pieniksi sirpaleiksi! Oli siinä siivoomista! huh! Mies söi salaattia juuri silloin pöydän ääressä ja mietti tovin uskaltaako jatkaa ruokailua vai menikö siruja sapuskaan. ;)
Makuuhuoneemme sai loppukesästä viimeinkin uutta ilmetta! Vanhat keltaiset tapetit menivät vaihtoon ja tilalle löysin vaaleaa kuviotapettia. Raikasti koko huoneen, joka on muutenkin pieni. Huoneesta poistettiin vanhat kaapistot ja tilalle laitoimme yöpöydät. Ihanaa, kun saa laskea tutit ja tuttipullon yöllä pöydälle ja saa lampun tarvittaessa päälle. Yksinkertaista luksusta! :) Telkkarin alle laitoimme vanhan korihyllyn, joka oli kuistilla kenkiä varten. Aika paljon löytyy huonekaluja jo valmiina kotoa, kun vaan osaa miettiä mitä voisi vaihtaa ja mihin huoneeseen.

Jaahas! Meillä herättiin nyt! Kivaa loppuviikkoa!
-Tiina

1 kommentti:

  1. Nuo kärpässienet näyttävät kyllä niin mukavilta! Ja ihana kuva tuosta tein uudesta makkarista! <3 Se on hieno!!!!

    VastaaPoista