Täällä sitä ollaan! :)

Olen haaveillut omasta blogista jo monta kuukautta ja ihastellut toisten kauniita koteja ja kuvia. Kaipasin jotain mukavaa omaa tekemistä lapsenhoidon ja työn ohella. Katsotaan miten käy! Ja opinko yleensä käyttämään tätä! :) Tervetuloa blogikyläilylle! Toivottavasti saatte pian jotain katseltavaakin...

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Nimppariherkkuja

Tervehdys!

Tällä viikolla oon saanut juhlistaa mun nimppareitani useampaan kertaan. Tai ainakin sain hyvän syyn kutsua kahvivieraita. :) Pihalla riitti hellettä ja oli mukavaa istuskella terassilla kakkukahvilla. Kahvihetki meni kyllä vähän surkeaksi, kun pellolta hyökkäsi lentomuurahaiset pihallemme. Onneksi tilanne ei kestänyt kauaa ja juhlinta sai jatkua. Tyttömme pulikoi uima-altaassaan ja me muut höpisimme ja hypytimme vauvaa. :)

Näin ihanan nimpparikortin sain naapurin 4-vuotiaalta tyttöseltä <3
Tänään koitti viimeinkin se kesän odotetuin päivä! Nimittäin Hop Lop-reissumme Tampereelle! Koko porukalla oli mukavaa. Äiti ja iskäkin saivat olla taas hetken lapsia! Trampoliinilla pomppiminen oli tosi kivaa ja liukumäestä selvittiin hengissä! :D Muutaman tunnin jälkeen portista poistui kolme punaposkista reissulaista. Vauva jäi vielä paitsi kaikesta hauskasta. Hän keskittyi nukkumaan vaunuissaan pari tuntia ja loput ajasta tuijotti meitä suu auki. ;)

Lopuksi kävimme vielä Idea Parkin lelukaupassa ja ostimme molemmille jotain kivaa. Ida valitsi itselleen suloisen Littlest Pet Shop-tytön kavereineen. Tämä on niitä harvoja leluja, joita hän on osannut pyytää itselleen kaupassa. Vielä ollaan päästy leluhyllyjen ohitse helpolla. Tähän hän kuitenkin ihastui heti ja on leikkinyt ahkerasti koko automatkan ja illan. Nukkumaankin piti mennä vierekkäin. <3



Helteistä viikonloppua kaikille! PS. Tuo ihana Green Gaten keittiöpyyhe oli nimpparilahja rakkaalta ystävältäni. Se sai heti paikkansa keittiön pöydällä. :)

1 kommentti:

  1. Hei vain! Onnea nimpparisankarille! <3 mukavat juhlat teillä on ollut ja reissu myös! Ne on kivoja paikkoja jos ei oo ihan liikaa väkeä! :) hiki on taattu! Terkkuja... Nähdään!

    VastaaPoista