Täällä sitä ollaan! :)

Olen haaveillut omasta blogista jo monta kuukautta ja ihastellut toisten kauniita koteja ja kuvia. Kaipasin jotain mukavaa omaa tekemistä lapsenhoidon ja työn ohella. Katsotaan miten käy! Ja opinko yleensä käyttämään tätä! :) Tervetuloa blogikyläilylle! Toivottavasti saatte pian jotain katseltavaakin...

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Vaaleanpunaista...

Meillä oli eilen ehkäpä yksi tylsimmistä päivistä. Iskä oli töissä pitkän päivän ja mä vielä toipumassa viikonlopun vatsanväänteistä. Väsytti ja olo oli vielä hutera. Olisin voinut kiskaista peiton niskaan ja kuorsata pari tuntia. Vaan eihän se käy, kun lapset vaatii huomiota ja valvovat silmät. :) Poika kyllä vetää sikeitään muutamat päivässä, mutta 3-vuotias inhoaa päiväunia. :D Ei uskaltanut ketään kutsua kylään, kun pelkäsi tartuttavansa vielä muita. Eiköhän tuo pöpö ole jo viimein takana. Huh!

Keksittiin tytön kanssa yhteinen leikki. Hän sai olla prinsessa ja äiti prinssi. Menimme juhliin keittiöön ja söimme jäätelöä kuninkaalliseen tyyliin. Strösselit ja muut nompparellit peittivät jäätelöt nopeasti. Jutusteltiin siinä sitten prinsessojen arjesta ja ystävistä...

Vanha ystäväni tipautti eräs päivä vanhoja helmikorujaan postilaatikkoomme. Hän halusi antaa ne tytölle leikkeihin. Suloisia ovat ja kovassa käytössä!

Vauvan lelut mahtuvat vielä toistaiseksi koriarkkuun. Veikkaan, ettei tila kauan riitä. Viimeistään jouluna tulee lisää tavaraa. Leluja tarvitaan eniten keittiössä. Ruokaa laittaessa on helppoa napata jotain viihdykettä pojalle korista. Hassua muuten huomata miten poikamme on kiinnostunut selvästi jo autoista. Pari leluautoa tuntuu olevan kiinnostavampia kuin muut. Ihmeellistä miten nämä hommat menee... :)

Kuullaan pian!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti