Täällä sitä ollaan! :)

Olen haaveillut omasta blogista jo monta kuukautta ja ihastellut toisten kauniita koteja ja kuvia. Kaipasin jotain mukavaa omaa tekemistä lapsenhoidon ja työn ohella. Katsotaan miten käy! Ja opinko yleensä käyttämään tätä! :) Tervetuloa blogikyläilylle! Toivottavasti saatte pian jotain katseltavaakin...

lauantai 6. joulukuuta 2014

6.12

Itsenäisyyspäivän iltaa!

Oma itsenäisyyspäiväni alkoi aamuvarhaisella, kun kiirehdin kylälle järjestämään Itsenäisyyspäivän seppeleenlaskun kahvituksia pieneen kylätaloon. Onneksi saimme hyvän ystäväni kanssa kahvikupit ja muut järjestykseen ennen hartaushetkeä. Seppeleenlaskutilaisuus oli itselleni ensimmäinen. Omassa kylässä on ollut tällainen traditio hautausmaalla jo iät ja ajat. Niin varhain aamulla olemme aina olleet kotosalla, enkä ole edes tiennyt kahvihetkestä ja muusta.

Ida pääsi mummulaan serkkujensa kanssa yökyläilemään ja me muut kolme jäimme kotiin rupattelemaan ihanan ystäväpariskunnan kanssa. Illalla tein vielä piparitaikinan jääkaappiin odottamaan huomista. Idan tullessa kotiin voimme yhdessä leipoa joulun ensimmäiset piparkakut. Kivaa! :)

Tein muuten pari viikkoa sitten taulun vanhasta 1950-luvun mielettömän ihanasta joulukortista. Skannasin kuvan ja tulostin A4-arkille. Pahoittelut huonoista kuvista! Nappasin taulukuvat hämärässä ja kahvituskuva on kännykällä napattu.



-Tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti