Täällä sitä ollaan! :)

Olen haaveillut omasta blogista jo monta kuukautta ja ihastellut toisten kauniita koteja ja kuvia. Kaipasin jotain mukavaa omaa tekemistä lapsenhoidon ja työn ohella. Katsotaan miten käy! Ja opinko yleensä käyttämään tätä! :) Tervetuloa blogikyläilylle! Toivottavasti saatte pian jotain katseltavaakin...

torstai 1. maaliskuuta 2012

Heippa kaikille!



Sain tytön hetkeksi päiväunille ja nyt voisin kertoa muutaman sanan itsestäni. Muutimme lapsuuden kotiini keväällä 2011. Vanhempani muuttivat uuteen kotiin noin 6 vuotta sitten, jonka jälkeen siskoni perhe asusti vuorostaan kotitalossamme. He kuitenkin päättivät muuttaa lähemmäksi päiväkotia ja kaupunkia. Meille aukesi viimeinen tilaisuus muuttaa tänne kauniiden peltojen äärelle. Niimpä ryhdyimme toimeen ja saimme lähellä kaupunkia sijainneen rintamamiestalomme myytyä.
Täällä me nyt asustamme ja yritämme vähitellen tehdä kodista näköistämme. Mitään remonttireiskoja minä ja mieheni emme ole, mutta toivon mukaan jotain pientä voisimme tässä elämän aikana oppia! :)

Meillä on nyt sellainen tunne, että olemme vihdoin kotona! :)

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Tervetuloa blogaajien remmiin! :) Voidaan tehdä vierailuja nyt vastavuoroisesti ja kehua toisiamme! ;) Meillähän samankaltainen sisutusmakukin, joten varmasti tykkäämme toistemme jutuista ja kuvista! Se on niin hienoa kun olet valokuvaajakin.. varmasti upeita kuvia tullaan näkemään! Prinsessan huone on niin ihana ja varsinkin tuo vanha sänky!! :)Tulen vierailemaan täällä varmasti usein! Tästä se lähtee. Koitetaan nähdä pian ihan livenäkin! Terkkuja perheelle! Jaksamisia! Muista nukkua myös... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Kiitos ensimmäisestä blogikommentista! :) Juu, nyt voimme "kyläillä" toistemme luona vaikka päivittäin näin blogin välityksellä! Se on ihan totta, että taidamme tykätä tosi paljon samanhenkisistä jutuista. Toisen blogin seuraaminen tulee olemaan mukavaa puuhaa.
      Terkkuja myös sinne koko perheelle! Pian nähdään! Ja tsemppiä myös sinne! :)

      Poista