Täällä sitä ollaan! :)

Olen haaveillut omasta blogista jo monta kuukautta ja ihastellut toisten kauniita koteja ja kuvia. Kaipasin jotain mukavaa omaa tekemistä lapsenhoidon ja työn ohella. Katsotaan miten käy! Ja opinko yleensä käyttämään tätä! :) Tervetuloa blogikyläilylle! Toivottavasti saatte pian jotain katseltavaakin...

torstai 8. maaliskuuta 2012

Viikonloppua taas odotellessa...


Heippa!

Muutama päivä on vierähtänyt taas hurjan nopeasti! Tiistaina sain ihania ystäviäni kyläilemään sisustuskutsujen merkeissä. Ympäri huushollia hääri myös 7 pikkuista, joten menoa riitti! :) Nyt odotellaan postista ihania tavaroita.
Tänään teimme yllätysretken Tampereen Ikeaan ja ostimme olohuoneeseen uuden pöydän. Vasta kotona mietimme miehen kanssa, oliko oikeasti järkeä ostaa lasipöytää? Sehän tulee olemaan täynnä tytön sormenjälkiä jatkuvasti. Noh...ei kai se menoa haittaa. Onneksi lasiosa on vai pöydän sisäosassa. Ei tarvitse pelätä teräviä reunoja.
Vanha kirpparilta ostamani sohvapöytä odottaa nyt työhuoneessa uutta käyttöä. Ei sitä raaskisi poiskaan antaa. Saas nähdä mitä keksitään.
Aurinkoista viikonlopun odotusta kaikille! :)

-Tiina-

1 kommentti:

  1. Kiitos ihanista kutsuista! Hauskaa oli! :) Laitappa kuvia siitä ihanasta pöydästä tulemaan.. ;) Mukavaa viikonlopuua teillekin!!!

    VastaaPoista