Täällä sitä ollaan! :)

Olen haaveillut omasta blogista jo monta kuukautta ja ihastellut toisten kauniita koteja ja kuvia. Kaipasin jotain mukavaa omaa tekemistä lapsenhoidon ja työn ohella. Katsotaan miten käy! Ja opinko yleensä käyttämään tätä! :) Tervetuloa blogikyläilylle! Toivottavasti saatte pian jotain katseltavaakin...

perjantai 19. joulukuuta 2014

18.12 & 19.12

Hei taas!

Eilen oli niin kovasti tohinaa, etten ehtinyt illalla mitään kirjoittelemaan. Ilta meni työjutuissa ja hautajaisvaatteiden mietinnässä.
Raskas päivä. Korvissa vieläkin ihan suhisee, kun itkua riitti monen nenäliinan verran. Setä saatettu haudan lepoon. Kaunis tilaisuus, koskettavia muistopuheita ja rakasta sukua paikalla.

Illemmalla aloin vielä leipomaan lasten kanssa uuden satsin pipareita. Tehtiin talon seinät valmiiksi. Katsotaan koska tuo talopaketti saadaan pystyyn. Voi olla seinät vähän haastavia. :)

Hain vintistä vielä lisää joulutavaraa. Lapset saivat koristella tekemilläni pikku tontuilla hyllyjä ja lasikulhoa.
Vanha seimikoriste pääsi myös paikalleen kirjahyllyyn. Ida osasi kauniisti järjestellä koristeita. Elia taas sai kuulla monta kertaa- EI!  Niin hauskaa oli kopsutella posliinihahmoja yhteen. Äiti meinasi jo saada pienet raivarit, kun alkoi pojalla olemaan liian kova vauhti heitellä tavaroita pitkin pöytiä. :D

-Tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti